kαθημερινες προσφορες

amazon offers

wifi usb lan card for penetration tests

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ιστοσελιδες για δωρεαν και ασφαλες software!

Εισαι απο αυτους που δε εχουν η και δε θελουν να πληρωσουν ενα προγραμμα προκειμενου ν κανουν τη δουλεια τους τοτε εισαι ενας απο εμας. Σε γλιτωνουμε λοιπον απο τον κοπο στο να ψαχνεις με την ωρα για torents, οπου και πολες φορες μπορει να σε οδηγησουν ακομα και στο να χανεις το χρονο σου αφαιρωντας η φορμαρωντας τον υπολογιστη σου προκειμενου να αφαιρεσεις τον ιο ο οποιος μπηκε στο συστημα μαζι μ το "photoshop,avast full version, κτλπ".


οι παρακατω λοιπον ιστοσελιδες σε απομακρυνουν απο τετιου ειδους ανυσηχιες και φοβους και σου δινουν αυτο το οποιο χρεαζεσαι με ασφαλεια και χωρις ιους:

1)askforpc-----> http://rapidtory.com/74SS

Μια απο τις καλυτερες επιλογες της ομαδας μας καθως εδω θα βρεις μια ευρεια γκαμα απο λογισμικο τοσο σε πλατφορμα των windows οσο και για ios,αλλα και για android συσκευες επισης.

2)karanpc ------> http://rapidtory.com/74mF

Μια ιστοσελιδα πολυ αξιολογη αν και προτεινεται μονο για software πανω σε windows πλατφορμα καθως στις δοκιμες μας ολες οι εφαρμογες επαιξαν και δουλεψαν ως αναμεναμε με 100% επιτυχια παρολο αυτο στις αντοιστοιχες  για android  τα 2/3  τον εφαρμογων απλα δε δουλευαν,οποτε ειναι μια καλη σελιδα και προτεινεται  σε οποιον  ενδιαφερεται να βρει κατι πανω σε windows μονο!

3)crack full ----->http://rapidtory.com/74yE

Mια σελιδα η οποια προτεινεται για τους λατρεις της ασφαλεια καθως περιλαμβανει antivirus απο τις ποιο καταξιομενες και αξιοπιστες εταιριες στο χωρο οπως kasperky,AVAST,eset   k.a

4)To απολυτο site για να κατεβασεις παιχνιδια με ασφαλεια και χωρις ιους μπες http://q.gs/FQsbX και απολαυσε

1 σχόλια:

ολα τα παραπανω εχουν δοκιμαστει απο εμενα και τον αδερφο μου και παιζουν χωρις ιους και προβληματα

Δημοσίευση σχολίου

C